N-able Cloud services för Managed Service providers

Vi på Communica är distributörer för N-able

Communica blev bästa N-able-distributören i världen 2017 på att hjälp våra kunder expandera sin business och lönsamhet runt managerade tjänster.

En Managed Service Provider är ett företag som sköter IT-drift och support åt sina kunder.

Är du i IT-branschen och sköter dina kunders datorer, servrar, nätverk samt ger fjärrsupport på detta så har N-able flera välkända verktyg som gör era IT-drift och supporttjänster både effektivare och mer lönsamma.

Fjärrdrift, övervakning och fjärrsupport

N-able är marknadsledande inom Managed Service Provider-plattformar. N-able äger två av de största MSP-plattformarna. Tillsammans gör de två plattformarna N-able till den största leverantören av MSP-plattformar. 

Så har ni kunder där ni sköter drift, support och underhåll så bör ni titta närmare på någon av nedanstående RMM-plattformar.

N-sight

N-sight är N-ables helt cloudbaserade RMM-plattform. Den är skalbar från enstaka datorer till 10.000-tals datorer i samma plattform. är helt dynamiskt prissatt och du kan växa/krympa som du vill helt utan bindningstid.

N-sight kommer komplett med Remote Monitoring & Management, ärendehantering och fjärrsupport för devicer som inte finns i Remote Monitoring & Management-delen.

N-sight är väldigt lätt att komma igång med och mycket populär bland nya MSP:er som växer. Men vi har även många riktigt stora kunder i med flera 1000-tals datorer och servrar.

Läs mer om N-sight

N-central

N-central är Private Cloud-plattform för mogna MSP:er som har en stabil kundgrupp och som fokuserar på hög automatiseringsgrad. N-central kräver lite mer i uppstarten än men ger å andra sidan massor tillbaka till företaget i form av ökade stordriftsfördelar och automation.

N-central är möjligt att skräddarsy ner i minsta detalj. En mycket avancerad filterfunktion ger användarna administratören möjligheter att skräddarsy exakt vad varje specialist skall kunna se som standard. Låt Exchange-specialisten titta på alla Exchange-relaterade problem. Nätverksspecialisten monitorerar nätverkinfrastrukturen m.m.

N-central ger även stort stöd för olika nätverksenheter såsom brandväggar, switchar, skrivare, UPS:er, VMware ESXi, serverhårdvara m.m.

Läs mer om N-central

Ärendehantering och tidsrapportering/debitering

N-able ärendehanteringssystem för IT-drift och IT-support.

MSP Manager

Manager passar både och N-central.

MSP Manager är ett ärendehanteringssystem med inbyggd tidsrapportering och debitering.

Det som  är MSP Managers stora fördel är möjligheten att jobba med debitering av fasta månadskostnader såsom exempelvis "arbetsplats som tjänst". Manager räknar då automatiskt alla managerade arbetsdatorer i RMM-systemet och sköter månadskostander för dessa. Naturligtvis i olika kombinationer med servicetimmar och timbankar.

Läs mer om MSP Manager

Cloud Backup

Både N-sight och N-central innehåller Cove Data Protection.

Men för kunder som kör andra RMM-verktyg eller inte använder RMM-verktyg alls så finns N-able Backup & Recovery som fristående produkt.

Cove Data Protection är en White label Cloud  Backup antingen med hyrd lagringsyta eller för lagring i ert datacenter.

Cove Data Protection är en Hybrid cloud backup

Läs mer om Cove Data Protection

Centraliserad lösenordshantering och dokumentation av kundens miljö

Alla som jobbar med IT-drift och support hanterar kunders lösenord.

Med N-able Passportal kan ni hantera kunders lösenord på ett säkert sätt och se vilka tekniker som har sett vilka lösenord

Passportal innehåller även en modul för dokumentation av kundernas IT-mijlöer på ett strukturerat sätt så att alla tekniker har all information tillgänglig när man sköter kundernas IT-system.

Läs mer om Passportal

Avancerad klientsäkerhet med rollback av fil- och systemförändringar

Både och N-central har inbyggd Bitdefender antivirus som är topprated i de flesta AV-tester.  Men för kunder med extra höga krav eller kunder som vill ha optimalt malware-skydd erbjuder N-able EDR (By SentinelOne).

Ett klientskydd med möjlighet till rollback av både filförändringar och systemförändring. N-able EDR är inte beroende av definitionsfiler eller löpande uppdateringar. N-able EDR bryr sig inte om hur programkoden ser ut utan vad den försöker utföra på klientdatorn.

N-able EDR är ett klientskydd som ger optimalt skydd utan att störa användaren med varken dagliga scanningar eller felaktigt stoppade riktiga filer. 

Läs mer om N-able EDR

Samsonite