Samsonite
Inomhustäckning för mobiltelefoni

Oavsett om ni har har behov av inomhustäckning i en litet kontor, en stor butik eller en fastighet. Vi har mycket kostnadseffektiva lösningar till det mesta.

Behöver ni täckning för en, två, tre eller fyra olika operatörer eller till och med flera frekvensband? Med våra våra olika repeaters och Hybrid Couplers kan ni bygga ett gemensamt inomhusnät för multipla operatörer och/eller frekvenser/mobilteknik.

Communica distribuerar repetrar och passiva komponenter för mobil inomhustäckning. Vi har också ett sortiment av signalanalysatorer för 2G, 3G och 4G-näten så ni kan göra mätningar på plats hos kunderna.

Vi lagerför godkända och bandselektiva repeatrar för 800 MHz, 900 MHz, 1800 MHz och 2100 MHz i tre storlekar (+15dBm, +23dBm och +30 dBm). Dessa passar allt från små kontor till stora lager eller butiker. Allt från 50m2 till 6000m2

Är ni intresserade av att hjälpa era kunder med mobiltäckning inomhus. Vi hjälper er att räkna på anläggningar och ta fram bästa lösningen för varje case. Vi hjälper ett att hitta bästa lösningen för kunden beroende på om kunden vill ha optimerat för maximal prestanda eller full bakåtkompatilibitet med gamla mobiler.

För ÅF och installatörer som vill lära sig repeaterberäkningar själva så har vi inspelade seminarium och dokumentation ni kan få tillgång till.

Se alla våra repeater-modeller

Se våra repeaterantenner. Se alla repearertillbehör

Se våra signalanalysatorer för mobilnätet

Se vår microsite (mobilepartners.com) för ansökningsdokument till operatörerna och våra "frågor och svar"-sidor

Samsonite