Communicas webbplats använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre användarupplevelse. En del av dessa kakor är från tredje part. Genom att fortsätta att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Du kan läsa mer här.

Acceptera och fortsätt

Solna Strand

Vi söker för närvarande nya medarbetare till följande tjänster:

Vi är alltid intresserade av duktiga medarbetare!

Om vi inte har någon ledig tjänst, utlyst ovan, som stämmer överens med dina meriter och önskemål så kan du skicka in en spontanansökan till oss. Vi kontaktar dig när en lämplig tjänst finns ledig. Skicka CV och personligt brev till jobba@communica.se.

 

Logistik-/lageransvarig Vikariat

Vi söker en vikarie till vårt kontor och lager i Solna Strand för tjänsten som ansvarig för lager- och logistik.

Då vi är en distributör är logistik- och lagerfunktionen en del av kärnan i vår verksamhet. Vi söker dig som är noggrann, serviceinriktad, systematiskt lagd och gärna har arbetsuppgifter som spänner från kontorsarbete till lagerhantering och mer fysiska göromål som att ta emot och packa gods.

Du kommer ha kontakt med våra transportbolag men även kunder och leverantörer. Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift men även engelska då våra leverantörer framförallt finns i andra länder.

Vi erbjuder ett varierat arbete med huvudansvar för Communicas logistik- och lagerarbete med mycket goda utvecklingsmöjligheter in på andra arbetsområden hos oss. Eftersom vi är en liten organisation rycker vi alla in där det behövs. Initiativ- och samarbetsförmåga samt engagemang är viktiga egenskaper.

Vi arbetar med Windows PC samt Office-miljö och förutsätter att du har god datorvana. Vi lär dig våra interna system och rutiner men uppskattar även nya idéer och vill gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Tjänsten är på heltid och tillsätts så snart som möjligt.

Skicka CV och personligt brev till jobba@communica.se.

Communica Datadistribution AB
Torggatan 8
171 54 Solna

Telefon: 08-441 35 30
Mejl: info@communica.se

Öppettider: Måndag till fredag 8.00 - 17.00

Vår GDPR-policy