N-sight

 
N-able N-sight

Nöjdare kunder, bättre lönsamhet och roligare uppdrag för teknikerna.

N-sight, Tre MSP-system till ett bra paketpris:

 • Remote Monitoring & Management för 100 devicer
 • MSP Manager PSA / ärendehanteringssystem för tre tekniker
 • N-able Take Control fjärrsupport (för alla enhter du inte har i RMM systemet) för en aktiv användare

Är teknikerjobbet baserat på "brandsläckning" hos kunderna? Har veckan för få timmar? Är det svårt att få lönsamheten på IT-drift och support?

Börja jobba med förebyggande IT-drift så minskar ni drastiskt behovet av att "släcka bränder" hos kunderna.
Kunderna blir nöjdare när datorer och servrar fungerar bättre. Teknikerna kan jobba med mer lönsamma strategiska projekt hos kunderna. Och ni kan öka lönsamheten med löpande månadsintäkter.

Skapa ett gratis testkonto och prova själv

N-able N-sight underlättar för dig som erbjuder drift-, service- och supporttjänster till företag. Ett paket som täcker det mesta du behöver för att supporta och sköta driften hos dina kunder

Solarwinds MSP RMM Overview Dashboard

En riktigt molnbaserad övervakning och support/service

Med en molnbaserad övervakningstjänst får du automatiskt information om det är några problem ute hos dina kunder och kan snabbt felsöka kundens servrar eller arbetsstationer oavsett var ni befinner er.
Kör via Webbrowser, smartphone eller tablet.

Övervakning med automatisk åtgärd - Ingår

Övervaka servrar och arbetsstationer med funktioner inom bl.a.

Säkerhet
Övervaka att Antivirus och AntiMalware-programmen är uppdaterade och fungerar. Kontrollerar att datorn har en brandvägg aktiv. Övervaka att backupperna blir tagna. Övervaka att datorer och servrar har senaste Pactharna. Logga och detektera säkerhetsproblem och risker. Jobba med proaktiv säkerhet.

Hårdvara och diskar
Du kan övervaka diskar och RAID-system så att du hinner lösa problem innan det blir en diskkrasch. Dessutom kan du naturligtvis även övervaka övrig hårdvara såsom fläktar, Power supplies, UPS:er, switchar, brandväggar, skrivare m.m.

Funktioner och applikationer i servern
Övervaka servertjänster såsom Exchange, SQL, Webservern, DHCP-servern, Filservertjänsterna, printservrar m.m. Övervakning både på tjänstenivå såväl som automatiserade tester av all funktion. Testa Exchange, SQL, filserver, DHCP-server, printserver m.m. Naturligtvis kan ni även övervaka kundens kritiska applikationer.

Prestanda
Övervaka funktioner i servern som kan ge kunden prestandaproblem. N-able Remote Monitoring & Management kan övervaka CPU-belastning, diskbelastning, minnesförbrukning, ledigt diskutrymme, nätverksinterfacens belastning, bandbredden på portar i t.ex. switchar plus mycket mera.

Utöka med egna funktioner
Det går att utöka med egna övervakningsfunktioner genom att ladda upp egna script i önskat scriptspråk (Powershell, VBS, CMD, BAT, Python, Pearl, Javascript m.m.) Dessutom kan du bygga egna funktioner med Automation Manager.

 

Automatiska larm
Om systemet hittar ett problem som är akut så meddelas ni via e-mail eller SMS. I er Dashboard finns även alla icke akuta problem som kan åtgärdas under normal arbetstid. En perfekt funktion om ni inte har personal som jobbar 24/7 med övervakningen.

Wall Chart
Dett ingår även en Wall Chart som ni kan köra på en storbildskärm på kontoret så att man enkelt kan se eventuella problem.

PSA / ärendehantering  - Ingår

I N-able N-sight startpaketet ingår 3 teknikerlicenser för MSP Manager där ni handhar alla supportärenden oavsett om den kommer från övervakningen, från e-mail eller att någon tekniker matar in ett case..

MSP Manager låter er sköta alla supportkommunikation med era kunder. Systemet hanterar automatiskt support tickets och hanterar multipla supportkanaler, supportköer, prioriteringar, tidsrapportering, SLA-hantering m.m. Precis som N-able Remote Monitoring & Management är det skalbart från 1 till 100-tals supporttekniker. Den största fördelen är att det är verkligen lättjobbat och inte kräver massor av bakgrundsadministration.

MSP Manager

MSP Manager är dessutom kopplat till larmrapporteringen i N-able Remote Monitoring & Management så att ett problem på en server automatiskt skapar ett supportärende i ärendehanteringssystemet.

Läs mer om MSP Manager

Take Control - Fjärrstyrning och fjärrsupport - Ingår

Take Control-funktionen ger dig möjlighet att fjärrstyra en server eller desktop/laptop (Windows och Mac OSX) och lösa många problem på distans från kontoret. Lös problemet med den krånglande Exchange-servern redan innan kunden är på plats på morgonen.

Sköter ni support till användarna? N-sight RMM ger er möjlighet att koppla upp er till kundens dator och se/lösa problemet på direkten. programmen klarar sig utan öppnade portar in genom  brandväggen.

Fjärrstyrnings-fuktionen installerar en host på kundens dator som alltid är tillgänglig för er support utan att användaren behöver ladda ner och starta något supportprogram. Du kan själv välja på två olika inbyggda fjärrstyrningsmotorer. Antingen TeamViewer (tillval) eller N-ables egen Take Control (ingår i nodpriset).

Licenerna i N-sight ger obegränsat antal samtidiga tekniker och session vad gäller fjärrstyrning/fjärrsupport till datorer i N-sight portalen

Inbyggda funktioner i Take Control

 • Går att ha tillsammans med kundens andra fjärrstyrning (t.ex. TeamViewer)
 • File transfer
 • Text Chat - för att kommunicera med kunder utan telefon/VoIP
 • Voice over IP för att tala med kunden direkt i datorn
 • Skalbar skärm/zoom
 • Inbygd "laserpekare" för att visa
 • Inbyggd TCP proxy som gör att du när som helst kan gå över till Remote Desktop utan att ha en VPN tunnel.

 

Take Control Fast Assist - Ingår

Ibland behöver man hjälpa användare som inte har din dator i MSP RMM eller helt enkelt hjälpa användare installera RMM-klienten på sin dator remote.

I N-sight startpaket så har N-able skickat med en separat Take Control licens som integreras i RMM och som ger en snabb kundsupport via en knapp i RMM. Licensen i startpaketet gäller för en samtidigt inloggad användare.

Ett snabbt klick i RMM-portalen aktiverar dig som aktiv användare i fristående Take Control och du kan snabbt ge din kund en URL (startcontrol.com) och PIN-kod över telefonen eller skicka en färdig länk i mailen.

Take Control licensen ger även möjlighet att fjärrsupporta iOS och Android enheter samt fjärrstyra Linux. Och den inkluderar 500 extra Host-licenser om du vill fjärrstyra datorer som ni inte har i RMM-delen.

Läs mer om alla funktioner i Take Control

Take Control Fast Assist

Remote Background Management - Ingår

Med background management kan du nå kundens dator utan att ta över skärmen och störa användaren. Med Remote Background Management för du en kommandoprompt på kundens dator (både CMD och Power Shell). Via kommandoprompten kan du t.ex.få tillgång till diskarna, köra kommandoradsverktyg m.m.

Där finns dessutom en Remote Process Control som ger er ett grafiskt verktyg för att se aktiva processer ner i minsta detalj och därmed även kunna stoppa processer eller hela processträd. 

Samt en Remote Service Control som ger dig möjlighet att starta, stoppa eller återstarta tjänster (services). Du kan också ställ om tjänsten skall startas automatikst, vara avstängd m.m.

Dessutom massor av information om all hård och mjukvara på datorn.

Patch Management för 90+ tillverkare - Ingår

utomatiserd patchhantering för Microsoft och fler än 90 andra tredjepartsprodukter.

Förutom att du kan se att datorer och servrar verkligen får sina patchar automatisk installerade så kan du tvinga ut patchar på de maskiner som saknar vissa viktiga patchar. De flesta kunder och tekniker vill själva bestämma vilka patchar som skall installeras och när en server skall patchas och startas om. N-able Remote Monitoring & Management ger dig möjligheten att själv bestämma tider för patchinstallationer på servrarna. N-able Remote Monitoring & Management inkluderar en fullfjädrad Patch Management funktion. Den har automatiskt stöd för alla Microsoft-produkter, Flash, Acrobat, Java,  Skype, Chrome, Firefox och en många andra viktiga program..

patch Management policy i Solarwinds MSP Remote Monitoring & Management. Logicnow MAX Remote monitoring & Management

För er som jobbar med laptop/desktop så kan ni välja på helautomatisk patchning enligt profiler eller mer avancerad patchning med testpiloter. Patchverktyget är väldigt kompetent och kan användas på många olika sätt.För er som jobbar med laptop/desktop så kan ni välja på helautomatisk patchning enligt profiler eller mer avancerad patchning med testpiloter. Patch-verktyget är väldigt kompetent och kan användas på många olika sätt.

 

N-able EDR - En avancerad ersättare till vanliga Antivirus - Tillval

N-able Endpoint Detection and Response är ett helt nytt tag på klientbaserad säkerhet. N-able EDR jobbar helt och hållet med övervakning på attackvektorer och bryr sig inte alls hur programkoden ser ut.

Vanliga antivirus bygger på en kombination av definitionsfiler och aktiva analyser. Vanliga antivirusmotorer måste ladda ner definitionsfiler och scanna igenom datorn dagligen. N-able EDR fungerar helt annorlunda...

N-able EDR behöver aldrig göra någon daglig scanning eller ladda ner några några definitionsfiler.  N-able EDR ger fullt skydd även när användarna är offline.

N-able EDR är inte begränsat till att kontrollera filer utan monitorerar allt som händer i dator oavsett om det är i en webbrowser, ett externt intrång eller processer som körs i datorn.

N-able EDR

N-able Endpoint Detection and Response (EDR) har en klient som innehåller nio olika Machine Learning-motorer. Några av  dem jobbar proaktivt med att dekompilera och kontrollera filer för att de som de kan ha skadligt beteende. Andra jobbar med att analysera allt som dessa filer/program/script gör på datorn. Vissa motorer jobbar med att analysera alla förändringar på datorn och alla förändringar i dokument. Vissa analyserar vad som händer i minne och processer.

"Story Line" med rollback av förändringar på datorn
Alla dessa Machine Learning-motorer tillsammans skapar en överblick över potentiella attacker. De bygger en "Story Line" av förändringar. Så när något får N-able EDR att "hugga till" på attacken så kommer den automatiskt stoppa alla tillhörande aktiviteter samt backa alla förändringar gjorts på datorn.

Inbyggd återställning av krypterade filer
Men nu kommer den riktigt coola biten med N-able EDR...
OM någon mot förmodan hittar en helt ny väg att utföra en kryptoattack som inte detekteras av N-able EDR förrän skadan redan är skedd och filerna redan har krypterats. Då har N-able EDR den helt unika lösningen att den kan göra en återställning av krypterade filer.

Den bygger på de inbyggda återställningsfunktionerna i Windows (VSS) och OSX (TimeMachine) men har den unika fördelen att N-able EDR skapar ett krypterat skal runt dessa funktioner så att Malware och trojaner inte kan förstöra, ändra eller radera data från återställningsfunktionerna.

Vanligvis börjar alla kryptovirus med att försöka rensa all återställningsinformation, rensa OneDrive, förstöra backuper innan den börjar kryptera din data.

Solarwinds EDR - Endpoint Detection & Response

Som kund får man maximalt skydd mot även riktade attacker. Som tekniker få du full överblick över vad som händer på kundens dator och kan följa upp angreppet i detalj.

Se nedan en demonstration av N-able EDR satt i "Detect Mode" där vi tillåter en Crypto malware köra igenom för att sedan manuellt aktivera en rollback från EDR. I en verkliga miljö med EDR i "Protect Mode" skulle EDR aldrig tillåta våra Malware att ens starta.

Managed Antivius - BitDefender som en tjänst - Tillval

Topprankade BitDefender-motor för maximal säkerhet mot Cryptowall och Cryptlocker.

Söker du en riktigt bra deal på Antivirus för dina kunder. Aktivera Managed Antivirus på servrar och arbetsstationer direkt via Dashboarden i N-able Remote Monitoring & Management.

N-able Remote Monitoring & Management kan dessutom automatisk avinstallera många befintliga antivirusprogram. Du kan erbjuda dina kunder ett managerbart antivirus för under priset av vad de betalar för ett vanligt enkelt antivirusprogram och ändå ha bra marginaler.

Ni kontrollerar alla antivirusinställningar från er Dashboard i N-able Remote Monitoring & Management. Ni bestämmer om kunden skall kunna se sitt antivirusprogram och vad de skall kunna göra. Framför allt... Ni har koll på att alla datorer är uppdaterade med senaste antivirusdatabaserna.

Och ni hanterar kundens karantän via er Dashboard. Ingen användare kan själv släppa igenom förbjudna/smittade filer.

Cove Data Protection - Tillval

Hybrid Cloud Backup - Alltid backup till molnet för garanterad säkerhet med möjlighet även till lokal lagring (LocalSpeedVault) för ultrasnabb återställning av stora system.

Oavsett om det gäller en liten notebook eller en hel Hyper-V server. Cove Data Protection har alla funktioner.

En backup är aldrig bättre än vad man kan återställa. Cove Data Protection har Virtual Disaster Recovery så du kan återställa kundens fysiska server direkt till Hyper-V, VMware, Amazon Cloud eller Azure.

Med Virtual Disaster Recovery kan du testa återställning av kundens server direkt till virtuell miljö och se att servern verkligen kan återställas och starta efter en återställning. Allt utan att påverka kundens aktiva miljö.

Cove Data Protection i N-able Remote Monitoring & Management är ett helt automatisk system som automatiskt hanterar alla kryptonycklar, övervakning och larm direkt inifrån din Dasboard. Med N-sight är du bara ett klick från att erbjuda kunden övervakad Online Backup. Enklare än så här blir det inte. Ingen risk för att kunden glömmer vilken kryptonykel de har valt eller att kunden missar att säkerhetskopieringen inte fungerat.

Alla plugin-moduler ingår såsom:

 • System State
 • Files & Folders
 • Network folders
 • Exchange
 • Hyper-V
 • VMware
 • MS Sharepoint
 • MS SQL
 • Oracle SQL
 • MySQL m.m.

NYHET - Nu finns även:

 • Bare Metal Restore (ISO-fil för boot CD eller EXE för bootbar USB sticka)
 • Recovery Console - Ha kontinuerlig restore till annan plats. Ni kan lagra hela kundens maskin hos er i en virtuell disk färdig att mounta i HyperV / WMvare / Virtualbox.
 • Virtual Drive - Accessa backupdatat via en uppmappad enhet. Perfekt för att läsa ut data ur stora VXD-filer eller stora Exchange information stores utan att ladda ner hela filen.
 • Seeding mode - För kunder med långsam uplink kan du köra första backupen till en USB disk som laddar upp från ett annat ställe med snabbare länk.
 • Seeding via LocalSpeedVault - Kör första backupen mot LocalSpeedVault (NAS / SAN / Share) så snabbt datorn kan processa och låt sedan backupmotorn synkronicera till molnet så snabbt länken hinner med.

Automation Manager - Ingår

Automatisera drift och konfiguration av dina datorer, servrar, Office 365-konton med Automation Manager.

Automation Manager är ett drag-n-drop automatiseringsverktyg som ger dig tillgång 500 olika funktioner och frågor för att enkelt bygga automatiserade funktioner utan någon som helt programmeringskunskap.

Automation Manager

WebProtection - Tillval

I N-able Remote Monitoring & Management har webfilteringstekniken Web Protection integrerats. Fördelen med denna modul fram för att den körs lokalt på varje dator och är inte beroende på vilken internetanslutning som användaren kör.

Detta är en extra säkerhetsnivå som blockar trafiken till sajter och IP-adresser som används för Phishing, fraud och att sprida malware m.m.

Systemet jobbar dynamiskt med att scanna och testa siterna som kunderna besöker och testa dem säkerhetsmässigt. Startas en ny site som plötsligt för massa trafik så gör den direkt till säkerhetscanning för att se om man kan detektera oegentligeheter.

Systemet bygger på Webroot-databaserna från BrightCloud. Samma databaser som används av många brandväggstillverkare. Dessa uppdaterad var 5:e minut.

Dessutom kan ni erbjuda kunderna filtrering av olika kategorier av sajter. Ni kan dessutom köra olika filtreringar under arbetstid och icke arbetstid.

Ni kan också logga och rapportera mänder av data. Samt sätta larm för datamängder.

NetPath - Övervaka nätverkstrafik - Tillval

NetPath är en produkt från Solarwinds Enterprise sortiment.

NetPath har anpassats för Managed Service Provider och integrerats i plattformen. Så nu har ni som Managed Service Provider möjligheten att erbjuda era kunder nätverksövervakning som en tjänst.

RMM har inbyggda checkar för t.ex. om en websida går att nå eller om en enhet svara på Ping.

Men NetPath är mer en bara en enkel kontroll. NetPath övervakar alla routrar och länkar mellan kundens server och den slutpunkt man vill monitorera. Du får full spårbarhet vart i kedjan ett problem har uppstått och hur länge det varade. Dessutom har du möjlighet att se vem felet är. Är det kundens ISP, Peering operatören, någon annans ISP eller den bevakade slutpunkten.

NetPath mäter och logga (28 dagar) bl.a.

 • Latency till slutpunkten
 • Latency i varje hopp
 • Packetloss till slutpunkten
 • Packetloss i varje hopp
 • Alla routervägar som paket har tagit
 • Larmning på inställda nivåer för packet loss eller latency

NetPath 

Risk Intelligence - Hitta oskyddad data och säkerhetsproblem - Tillval

Använd Risk Intelligence för proaktiv säkerhetkontroll och genomsökning av av kundernas datorer och nätverk för att hitta känslig information som riskerar att läcka ut eller som bryter mot regelverk om oskyddad informationslagring.

Många företag hamnar under nya krav att löpande kontrollera säkerhet samt kontrollera risken för otillbörlig informationsspridning av t.ex. personnummer eller annan känslig information.

Erbjud era kunder att ni kontrollerar:

 • Om det finns det känslig information såsom personummer, kreditkortsuppgifter, journaler, bankkontouppgifter m.m. tillgänlig okrypterat på datorer eller servrar?
 • Vem/vilka har tillgång till den känsliga informationen?
 • Uppfyller datorn grundläggande säkerhetstester?
 • Ni och kunden sätter regler vad som skall klassas som känslig information
 • Uppfyller kunderna HIPAA- eller PCI DSS-reglerna?
  (många använder HIPAA- och PCI-reglerna som baseline för säkerhet även om de inte är underställda kraven)
 • Finns det säkerhetshål på kundernas datorer?
 • Saknas viktiga säkerhetspatchar?

Exempel på en kombinationsrapport över både säkerhet och oskyddad känslig info från en dator: 27805536.pdf
Exempel på en rapport över bara säkerhetsproblem på en dator: 2941549.pdf
Exempel på en PCI DSS Compliance report på en server: 2871059.pdf

Automatisk inventering - Ingår

Med Asset and Inventory Tracking har du full kontroll över hårdvara och mjukvara i kundens servrar och arbetsstationer. Du kan enkelt hjälpa kunden utföra licenskontroller, kontrollera vilken hårddisk som sitter i servern eller upptäcka om användarna har några förbjudna program installerade. N-able Remote Monitoring & Management kan hjälpa dig med allt du kan tänka dig inom hård och mjukvaruinventering.

Se exempel på en enkel Inventory report: Client-Inventory-Report.pdf

Inventeringsdatat kan även exporteras i XML eller SQL-format för import i egna system för mer avancerade sökningar av data. Inventeringsinformationen finns även tillgänglig via API-interfacet.

Network Discovery - Ingår

Automatisk scanning av nätverket. Systemet rapporterar datorer och annan IP-baserad utrustning den hittar i kundens nätverk. Så att ni kan inventera vad kunden har i nätet och samtidigt få information om nya produkter som ansluts i nätverket.

Hittar du datorer som inte har en agent coh som du vill få in i N-able Remote Monitoring & Management så kan du skjuta ut en agent på de datorerna via Network Discovery-fliken.

Network Discovery i Solarwinds MSP Remote Monitoring & Management. Logicnow MAX Remote monitoring & Management

Automatiska rapporter - Ingår

N-able Remote Monitoring & Management kan skicka ut rapporter dagligen, veckovis eller månadsvis till dig och dina kunder så att ni får löpande information om driftstatus på alla datorer och servrar. Vi har framför allt två superbra rapporter som skapas månadsvis. En teknisk rapport för tekniskt insatta personer som vill se driftstatus på era servrar under månaden. Samt en Executive rapport som riktar sig till tjänsteinsköparen eller ägaren av bolaget och som visar en snabb översiktsbild av vad ni har gjort hos kunden senaste månaden och totala säkerheten i kundens nätverk (server och workstations)

Automated Reports i Solarwinds MSP Remote Monitoring & Management. Logicnow MAX Remote monitoring & Management

Kundportal - Ingår

Om du vill att kunden skall få inblick i övervakningen av nätverket så kan du aktivera kundportalen. Möjligheten finns även att få en branded portal med er logotyp och design (tillval). I kundportalen kan du även ge dina kunder möjligheten att fjärsstyra sina datorer via TakeControl/TeamViewer, fjärrköra backuper, låsa tappade telefoner, titta på inventeringsinformation m.m.

Har man kunder som vill göra mer saker kan man ge mer avancerat login med skräddarsydda rättigheter för unika kunder.

MSP Kundportal i Solarwinds MSP Remote Monitoring & Management. Logicnow MAX Remote monitoring & Management

Priser

Kontakta johan@communica.se för senaste priserna.

Varför N-able N-sight framför andra Remote Management system?
Det finns lite olika system för Remote Management men N-able Remote Monitoring & Management har några unika funktioner framför många andra system

 1. N-sight är ett komplett startpaket med RMM, PSA/ärendehantering och fjärrsupport för fristående enheter
 2. Ett helt molnbaserat system som sköts och underhålls av tillverkaren. Inga egna servrar att underhålla och uppgradera.
 3. Oerhört lätt att använda jämfört med många andra Remote Management system som kräver lång utbildning och mycket interna resurser för att underhålla.
 4. Trots att de är lätt att använda är det väldigt kompetent och expanderbart. Expandera upp till 10.000-tals noder.
 5. Fokus på både Windows, Mac och Linux
 6. Många helt integrerade moduler. De flesta andra system bygger på flera olika externa moduler för att få ett komplett system. N-able Remote Monitoring & Management är ett system där allt verkligen är integrerat i ett och samma system.
 7. Inga bindingstider eller långa avtal. Betala för vad ni använder när ni använder det. Betala inte flera år i förskott för licenser som du kanske aldrig använder fullt ut. Detta är vi helt unika på. Vi kallar det "Pay as You go"
 8. Mixa små och stora kunder. N-able Remote Monitoring & Management fungerar lika bra på kunden med en workstation som på kunder med 1000-tals servrar och 10.000-tals workstations. Ett system för alla kunder och installationer.

Med N-able Remote Monitoring & Management har ni möjligheten att få löpande månadsintäkter för funktioner ni levererar till kunden. De flesta av våra kunder upplever att de dessutom får mer debiterbar teknikertid hos kunderna samt att kunderna är mer nöjda när deras IT-leverantör hanterar problem så fort de dyker upp.

Fungerar lika bra för lilla konsultfirman som det stora serviceföretaget
Oavsett storleken på ditt företag så kan du anpassa N-able Remote Monitoring & Management för dina ändamål och ditt tjänsteerbjudande. Oavsett om ni har personal som sköter övervakning dygnet runt i från en stor central eller om du själv hanterar övervakningen via din iPhone så kan du använda N-able Remote Monitoring & Management.

Hur fungerar N-sight?

En liten klient installeras på de servrar och arbetsstationer ni vill ansluta till N-sight. Klienten ansluter till dashboard-servrarna och rapporterar status eller larm och hämtar samtidigt information om saker som skall utföras. KLART! Ingen övrig hårdvara eller servermjukvara behöver installeras hos kunden. Inga portar behöver öppnas i brandväggen.

Så fort klienterna är installerade dyker de upp i er Dashboard och ni kan börja kategorisera dem och bestämma vad som skall övervakas och vilka extra funktioner respektive grupp/server/dator skall ha. Vill ni erbjuda Antivirus, Patch Management, Remote Control eller Online Backup? Det är bara en knapptryckning bort.

Har ni många datorer som skall in samtidigt kan ni skapa färdig inställningar för hela kunden och skapar en installer som automatiskt installerar och konfigurerar alla datorer enligt era önskemål (MSI-paket eller silent .EXE-installer)

* Före detta Solarwinds MSP, Logicnow,  MAX Remote Management. Maxfocus.

Samsonite