Om hur vi använder kakor (cookies)

Communicas webbplats använder kakor (cookies). De är små textfiler som sparas via webbläsaren på din dator. Vi använder både sessionskakor och persistenta kakor.

Sessionskakor

Sessionskakor används för att hålla reda på din inloggning i webbshopen samt för vissa inställningar. De sparas inte permanent på din dator utan försvinner när du stänger webbläsaren. Observera att man måste tillåta sessionskakor för att kunna använda webbshopen.

Persistenta kakor

Persistenta kakor användas för att spara inställningar och för att hantera och föra statistik över navigeringen på webbplatsen. Några av dessa kakor är från tredje part och de används dels för statistik för att vi skall kunna förbättra vår webbplats men även för att vi skall kunna visa erbjudanden på andra webbplatser.

Hur slipper jag kakor?

Om du inte vill få kakor satta av webbplatsen så kan du slå av detta i din webbläsare eller ställa in webbläsaren så att den frågar varje gång en kaka skall sparas. Om du nekar kakor helt och hållet så kommer vissa funktioner inte fungera som tänkt och inloggning i webbshopen kommer inte kunna utföras alls.

Frågor

Kontakta oss gärna på info@communica.se eller 08-4413530 ifall du har ytterligare frågor om detta.