N-able Mail Assure

N-able Mail Assure

Solarwinds Mail Assure N-able är en av de ledande utvecklarna av molntjänster och verktyg för systemintegratörer och supportbolag som vill bygga egna paketerade tjänster till sina kunder.

Mail Assure är N-able nya produkt för antispam och antivirus/antimalware för mejl. Det är en extremt driftsäker mejltvätt i cloud-form som stoppar spam och virus/malware till användarna. Oavsett om kunden kör egen mejlserver eller Office 365 så ger Mail Assure ett extra skydd.

Precis som övriga N-able-tjänster är denna en White Lable-produkt som du kan göra till din egen tjänst. Tjänsten är mycket avancerad och anpassningsbar för att stoppa maximalt antal spam samtidigt som man minimerar risken för att riktiga mejl fastnar.

N-able Mail Assure bygger på SpamExperts (numera ägda av N-able) välrenomerade produkt som har sålts till operatörer och hosting partners i över 10 år. Mail Assure är en ren Cloud-lösning som är byggd från grunden för extremt stor genomströmning av mejl.

Användarna lär systemet

97% av alla spammejl hittar Mail Assure själv genom att alla sina inbyggda metoder. Men ibland fastnar saker som kunden skulle vilja ha såsom nyhetsbrev och ibland slinker det igenom något som man inte vill ha. I Mail Assure kan användare automatiskt lära systemet vad som är spam respektive riktiga mejl.

Användaren har dessutom möjlighten att själv vit-/svartlista avsändare för att optimera funktionen.

Vitlistning och träning av systemet kan enkelt göras via de automatiska rapporterna.

Automatiska karantänsrapporter

Användaren får automatisk dagliga rapporter med vad som som sitter i karantän. Karantänen visar bara de spam som Mail Assure inte är 100% säker på att de är spam. 90% av alla spam klassificeras som garanterad spam och nekas redan på vägen in.

Så i listan visas bara de spam som Mail Assure är osäker på och användare har möjligheten att släppa mail från karantän samt lära systemet vilka mejl och avsändare som är OK.

Mail Assure

Se mejlen online innan du bestämmer om de skall tas emot

Är användaren osäker på om det är ett riktigt mejl kan man alltid klicka på länken och läsa mer om mejlet. Du får den verkliga avsändaradressen (inte bara visningsadressen) och möjligheten att titta på mejlet i både text, html och själva råformatet. Utan att behöva riskera att starta skript eller ladda ner farliga filer.

Mail Assure
Avancerad Antispam med Machine Learning

Mail Assure är en mycket kompetent antispam/antimalware lösning för alla kunder. Läs mer om Mail Assures workflow.

Mail Assure internal workflow

Läs och skriv mejl även om din mejlserver är nere

Mail Assure har en inbygg "Business Continuity"-funktion som gör att du kan läsa dina mejl även om din mejlserver (eller Office 365) är nere. Du kan också skriva och skicka mejl direkt från Mail Assure (via en vanlig webbläsare) om organisationen har mejlserverproblem.

Mail Assure skriv mejl när mejlservern är nere