Industriella Ethernet switchar

Industriella Ethernet Switchar

Vi erbjuder ett antal olika Ethernet Switchar som är anpassade för bruk utanför kontoret.

Vi erbjuder switchar för industri, eldistribution och alla andra ställen där man har höga krav på driftsäkerhet och stabilitet.

Vad skiljer vanliga Ethernet Switchar och industriella Ethernet Switchar?
  1. Driftsäkerheten är högre på industriella switchar. Dels p.g.a. annan elektronikdesign men också på grund av möjlighet till dubbel (redundant) spänningsmatning.

  2. Utökande temperaturområden gör att de industriella switcharna fungerar på platser där en vanlig Ethernet switch får problem med värme eller kyla. Vanligtvis en arbetstemperatur på -10 till +60 grader eller extend range på -40 till +75 grader. De flesta standardprodukter brukar bara specificeras för +5 till +45 grader.

  3. Tålighet. Industriella switchar tål ofta vibrationer, stötar och slag. Industriella switchar är gjorda för att kunna sitta i fordon, truckar, rörliga maskiner eller andra hårda miljöer.
     
  4. För kunder som använder switcharna tillsamman med industriella maskiner eller i miljö med starkström så erbjuder de industriella Ethernet switcharna överspänningsskydd och är skydd mot elektriska störningar.
     
  5. De mer avancerade Ethernet switcharna har även stöd för redundant kommunikation. D.v.s. du kan bygga en redundant fiber/Ethernet ring där trafiken alltid omdirigerad vid kabelbrott eller störning. Inom industrin kostar produktionsbortfall pengar.

 

  200-serien 300-serien 500-serien 700-serien
 
10/100
Gigabit Uplink
Fiber
PoE
Redundant ring / X-Ring (30ms)
Dubbel strömmatning
Monitored
Managed
802.1x (port security)
VLAN
         
         
  = Ingår    = Tillval eller vissa modeller    = Stöds ej / Finns ej