Communicas webbplats använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre användarupplevelse. En del av dessa kakor är från tredje part. Genom att fortsätta att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Du kan läsa mer här.

Acceptera och fortsätt

  Sök
 
 
   
  Produkter
 Antenner
 Antennkablar och adaptrar
 Datorväskor
 M2M
 Mjukvara
 Mobilt bredband
 Molntjänster
 Mätinstrument
 Nätverk och kommunikation
 Repeaters
 Resväskor
 Sensorer
 Telefoner
 Tjänster
 Tillverkare
 Nyheter

R-SeeNet up to 50 Advantechl routers

R-SeeNet up to 50 Advantechl routers RSN-00050
Klicka på bilden för en förstoring

R-SeeNet up to 50 Advantechl routers RSN-00050 R-SeeNet up to 50 Advantechl routers RSN-00050 R-SeeNet up to 50 Advantechl routers RSN-00050 R-SeeNet up to 50 Advantechl routers RSN-00050 R-SeeNet up to 50 Advantechl routers RSN-00050

Information  

R-SeeNet det är en programvara som används för övervakning av status och funktioner i Conels routrar. Den samlar kontinuerligt information från enskilda routrar i nätverket och registrerar denna information i en SQL-databas. R-SeeNet skapar sedan en visuell form av denna information för användaren/nätverksadministratören.

Fungerar med alla Conel v2 och v3 routrar.

Licens för upp till 50 st routrar.

Gratis testversion för upp till 5 st routrar.

R-SeeNet består av två delar:

  • R-SeeNet server - det är ett serverprogram som regelbundet och under valda intervaller skickar SNMP-frågor (Simple Network Management Protocol) till varje router (definierad i nätverket) och lagrar sina svar, status och statistisk information i en SQL-databas.
  • PHP - en webbaserad applikation som har tillgång till SQL-databasen statistik innehåller information från routrar och ger information om status för enskilda routrar samt status för hela nätverket till användaren (nätverksadministratören).

Produktblad och instruktioner i PDF-format 

Installationsfil för Windows 

Klicka här för mer information om R-SeeNet Tillverkarens art.nr Communicas art.nr Produkt
RSN-00050 5410602 R-SeeNet up to 50 Advantechl routers

Copyright 2021 Communica Datadistribution AB